Main navigation

Vlucht, transfer & verleng evt. uw vakantie

Vliegticket
Er zijn (dagelijks) vele rechtstreekse vluchten naar Bodrum en Dalaman met vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België of Duitsland. U kiest zelf de luchthaven en uw vertrek- en aankomsttijd. Wij werken niet met een standaard vlucht, omdat iedere gast eigen wensen heeft. Het vliegticket kunt u eenvoudig zelf boeken of wij laten dat geheel kosteloos voor u doen: u kiest.
De prijs voor een vliegticket varieert tussen € 200,- en € 375,-; afhankelijk van de maatschappij, het seizoen waarin u vliegt en de beschikbaarheid. (hoogseizoenprijzen kennen meer variaties).

Let op: onze boot vertrekt niet altijd uit de haven van Bodrum, soms is het handiger te vliegen op Dalaman. Check dit eerst voordat u uw vlucht gaat boeken. Voor het boeken van uw vliegticket (en hotel) werken wij samen met Travel Counsellors Nederland BV., via Travel Counsellor Chantal Stijns – Frissen (klik hier) of Travel Counsellor Bianca Soolsma (klik hier).

Logo-Travel-Counsellor-Bianca-Brouwer

Transfer naar de boot
Transfers van de luchthaven naar de boot of uw hotel en v.v. kunnen op meerdere manieren geregeld worden. Bij de luchthaven staan taxi’s gereed en er is een directe busverbinding van de luchthaven naar het grote busstation van Bodrum, 900 meter verwijderd van de haven.

Voor groepen kunnen wij een transfer met een mini-bus regelen. De chauffeur staat u op te wachten bij het vliegveld, hij neemt direct de bagage van u over en brengt u rechtstreeks naar de haven of uw hotel. Bij aankomst in de haven neemt de crew neemt vanaf hier uw bagage over en brengt deze naar de boot.

Ruim 70% van de passagiers keert ieder jaar weer terug!

Godiva Sailing Cruises

Zeilreis te combineren met verblijf aan land, inclusief een stedentrip
Uw verblijf aan boord is te combineren met verblijf aan land, vooraf e/o aansluitend. Er zijn volop leuke dorpjes en haventjes rond de haven van aankomst/vertrek met de meest uiteenlopende soorten hotels. Ook een combinatie met het verblijf op het eiland Kos of Rhodos (Griekenland) is heel goed mogelijk: de ferry vaart dagelijks tussen Kos of Rhodos en de haven van Bodrum. En denkt u ook aan een combinatie met een stad: zoals de historische cultuurstad Istanbul, de ideale bestemming voor een stedentrip. Zeker als u vliegt met een tussenlanding op Istanbul is dit een aanrader; uw vliegticket heeft dezelfde prijs en u bezoekt “tussendoor” bijv. 3 dagen Istanbul.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.