Main navigation

Thuisbasis Bodrum

Onze vaste ligplaats is in de oude haven van Bodrum, nabij het kasteel de Petrusburcht. De meeste routes vertrekken vanaf deze haven.

Bodrum wordt ook wel het Saint- Tropez van de Turkse (west)kust genoemd. En de stad doet deze naam eer aan! Het is de lieveling van de jetset door de internationale sfeer en restaurants, hotels en entertainment van de hoogste klasse. Bodrum heeft iedereen iets te bieden; ook voor degene die rust en ontspanning zoekt voor lichaam en geest. Vanaf Bodrum zijn over land en over water vele leuke (kust) plaatsjes te bezoeken, ieder met een unieke sfeer.  Wij kunnen u op vele manieren van leuke tips voorzien waar bijv. te gaan dineren of in een hotel te verblijven, als u uw vakantie zou willen verlengen met verblijf aan land.

"80% van de Nederlanders weet niet dat deze manier van vakantievieren bestaat!"

Godiva Sailing Cruises

Enkele routes starten of eindigen in een andere Turkse haven, zoals de haven van Marmaris of Göcek. Let hierop bij het boeken van uw vliegtickets. Zou u op eigen gelegenheid naar de haven komen (vanaf de luchthaven of een hotel), dan heeft u ‘s ochtends telefonisch contact met de kapitein en kan hij u precies vertellen waar de boot ligt.

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en om door de foto’s heen te bladeren.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.