Main navigation

Vaarroutes & Excursies

Het vaargebied: Voor even in het Turkse Paradijs

Zon, zee en heerlijk eten aan een van de mooiste skylines van de wereld. Godiva Sailing neemt u mee langs de sprookjesachtige Egeïsche kust van Turkije, van eiland tot baai. Ontdek de ongeëvenaarde cultuurschatten en het natuurschoon van dit gebied en maak kennis met de gastvrijheid van de kustbewoners. De unieke (privé) baaien met de vele verschillende begroeiingen maken dat u iedere keer weer verrast wordt.

“Je waant je in een andere wereld”

Godiva Sailing Cruises

De vaarroutes
Wij werken niet met standaardroutes. Er zijn diverse mogelijkheden om uw route samen te stellen:
# Meestal vertrekken we vanaf de haven van Bodrum, soms vanaf de havens van Göcek of Marmaris, en varen langs de zuidwest kust van Turkije.
# Bij enkele van deze vaarroutes is het mogelijk een of twee van de mooiste eilanden van Griekenland te bezoeken, zoals Kos, Rhodos of Symi, altijd in overleg met de kapitein
# Het is ook mogelijk om (in overleg) vanaf Griekenland te vertrekken, bijvoorbeeld vanaf het eiland Kos en een aantal Griekse eilanden te bezoeken.
Voor het aanleggen in de havens van de Griekse eilanden geldt een toeslag per schip voor douaneformaliteiten, agency en havengelden.

In het samenstellen van de route houdt de kapitein rekening met het weer (en de wind) en zoveel als mogelijk met de wensen van de gasten aan boord.

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en om door de foto’s heen te bladeren.

Enkele voorbeelden van vaarroutes, plaatsen in willekeurige volgorde:
– 
Bodrum – Datca – Selimiye – Bozburun – Bodrum
– Bodrum – Gokova – English Harbour – Cökertme – Ören – Bodrum
– Bodrum – Datca – (Symi) – Marmaris/Gocek of v.v.
– Marmaris of Göcek – (Rhodos) – Fethiye – Marmaris of Göcek
– Bodrum – Gümüslük – Yalikavak – Gündogan – (Göl)Türbükü – Torba – Bodrum
– of de Griekse routes: de Noordelijke of Zuidelijke Dodekanesos eilanden

bel direct om meer informatie voor de routes

Het is mogelijk om naast het zeilen ook excursies in uw reis te plannen; uiteenlopend in soort en tijdsduur. Veel is mogelijk, deels is dit afhankelijk van de route die u vaart. Daarnaast is het ook mogelijk een speciale themareis te organiseren voor uw groep. Interesse? Bespreek uw wensen tijdens het contact met ons.

Bij vragen kunt u ons bellen

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.