Main navigation

Single zeilvakantie: gaat u ook mee?

Single zeilvakantie bij Godiva Sailing Cruises is de optelsom van zeilvakanties en single reizen! Wij bieden een unieke vakantie op onze prachtige zeilboot, die we in 2012 gekocht hebben, ons trotse bezit. Lees hier: wie zijn wij? Onze uitdaging is om iedere week Blue Cruise op onze boot als een unieke week te organiseren. Onze boot is 27 meter lang en biedt met zes 2-persoonshutten ruimte aan maximaal 12 gasten aan boord. We zeilen dagelijks!

Wij varen vanaf de westkust van Turkije (Bodrum), van eind april tot eind oktober; een aantal weken is beschikbaar als privé boot verhuur en een aantal weken waarin per hut gereserveerd kan worden. In de weken waarin per hut gereserveerd kan worden bent u welkom om als alleen-reizende bij ons te gast te zijn. U vormt dan een groep met mensen die net als u een hut gereserveerd hebben om te genieten van een heerlijk ontspannende vakantie langs de Turkse of Griekse kust houden (westkant van Turkije, Egeïsche zee). Single zeilvakantie? Dat ook, maar niet uitsluitend. In de weken met hutreserveringen kan de groep gevormd worden door koppels, vriendinnen, vrienden, alleenreizenden, dus een gemengd gezelschap met vele verhalen. Wanneer u zo’n week boekt, kunt u kiezen om uw hut als privé-hut te gebruiken en niet te delen met een andere alleen reizende gast op de boot (van hetzelfde geslacht). U betaalt dan € 150,- extra voor het privé gebruik van de hut. Vindt u het leuk om een hut te delen, dan betaalt u deze toeslag niet. U boekt al een all-inclusive single zeilvakantie vanaf € 779,-.

single zeilvakantie

All-inclusief is bij Godiva Sailing Cruises van een ander niveau: een ruime boot met voldoende privacy, 4-koppige bemanning, dagelijks zeilen. Iedere week een route samengesteld door de kapitein samen met gasten aan boord. In uw hut is voldoende ruimte om uw spullen in een kast op te bergen: 1x uitpakken en toch een hele week een reis langs de kust afleggen; een diversiteit aan indrukken. Van boord gaan bij de meest pittoreske plaatsjes. De maaltijden nuttigt u samen met alle gasten aan boord aan een grote tafel: u wordt dagelijkse verrast met de meest heerlijke en uitgebreide maaltijden, vers bereid, vergezeld van heerlijke wijnen: een culinaire reis. Samen lunchen en dineren is gezellig met aangenaam gezelschap aan onze royale tafel op het achterdek.

Single zeilvakantie! Maar dan op een andere manier.