Main navigation

De zeilreis (hoe ziet een week er uit)

We varen van eind april t/m eind oktober, van zaterdag t/m zaterdag.

Op zaterdagmiddag (-of avond) vertrekt u uit de haven van aankomst en u legt gedurende een week een route af langs de Turkse kust, vnl. de Egeïsche zee. Langs baaien en haventjes, iedere keer weer anders. U kunt regelmatig aan land gaan, met zijn allen of met een deel van de groep: aan u de keuze. Een bezoek brengen aan een van de leuke kleine haventjes, terrasje, winkelen, kapper, haman, golfen, proeven van cultureel erfgoed? Veel is mogelijk, laat ons uw wensen weten! Het is niet nodig alle activiteiten samen te ondernemen.

Ontbijt, lunch en diner en worden aan boord geserveerd, u zult iedere keer weer verrast worden door de culinaire hoogstandjes van onze kok. De Turkse keuken is werkelijk een genot om iedere keer weer door verrast te worden, vergezeld van de heerlijkste wijnen.  Een culinaire reis zou een goede benaming zijn! De route wordt door de kapitein samengesteld, samen met de gasten aan boord. Hij kijkt daarbij naar de mogelijkheden (weer, wind) en houdt rekening met uw wensen. Wij werken weinig met vaste routes.

U kunt de boot exclusief voor eigen groep reserveren of u reserveert per hut: de samengestelde groepen.

"Vakantie is de overbrugging tussen plannen en mijmeren!"

Godiva Sailing Cruises

Speciale wensen voor de invulling van uw week? Een yoga week, fotocursus, golfen, u wilt een jubileum of verjaardag vieren, u wenst speciale wijnen etc.?  Laat het ons weten en we gaan er mee aan de slag. De eerste yoga cruise van 2018 is al gepland, klik hier. Meer informatie over deze yoga cruises: lees hier en hier.

Meer weten? Speciale wensen voor de invulling van uw week? Vraag het ons!

U kunt uw zeilreis ook combineren met verblijf aan land, voorafgaand of aansluitend aan uw reis. In Bodrum of omgeving, of bijv. Istanbul. Wij kunnen u desgewenst van tips voorzien en de reservering hiervoor (laten) regelen.

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en om door de foto’s heen te bladeren.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.