Main navigation

Turkije Blue Cruise vergelijk: oordeel zelf

Er zijn meerdere aanbieders  van zeilvakanties in Turkije, met Turkije Blue Cruise vergelijk proberen we u te laten zien waar wij goed in zijn en hoe u de diverse aanbieders van Blue Cruises Bodrum met elkaar kunt vergelijken. Als u zo’n bijzondere vakantie gaat plannen, wilt u natuurlijk wel de beste keuze maken. Er bestaat niet één allerbeste Blue Cruise: u bepaalt wat ú belangrijk vindt in uw vakantie.

Onze authentiek gebouwde zeilboot is 27 meter lang en met 6 ruime 2-persoons hutten aan boord verblijft u met maximaal 12 gasten op onze boot. De meeste boten van deze lengte hebben meer hutten aan boord en meer gasten, of boten met 6 hutten zijn vaak minder lang, 20-21 meter. Onze kapitein heeft een eigen hut en onze bemanning heeft ook een eigen hut, met eigen ingang. Iedereen voldoende ruimte en privacy, wat wij belangrijk vinden.

turkije blue cruise vergelijk

Iedere dag de wind in de zeilen met Godiva Sailing

Deze boot is in Bodrum als privé boot gebouwd, een gulet in de vorm van een ketch: meer stahoogte benedendeks, hutten onder het voor- én achterdek, iedere hut met een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en volautomatisch toilet; deze hutten zijn óók geschikt voor langere mensen, zoals Noord Europeanen, de bedden zijn langer dan menig hotelbed. Er is een grote centrale ruimte om evt. met zijn allen binnen te dineren of spelletjes te doen, een ruim achterdek met een grote tafel en voldoende stoelen, zonnebedden op het achterdek & voordek, een bank op het voordek om first row te genieten van de zonsondergang, met een drankje en een hapje op de tafel voor u.

Wij hebben met ruim 300m2 zeiloppervlakte veel mogelijkheden om lekker te zeilen, onze bemanning is daarvoor opgeleid en onze kapitein houdt van zeilen. De motor uit, wind in de zeilen, de zon schittert op het prachtige water: de ultieme vakantie-ontspanning! Veel zeilboten in Bodrum hebben geen zeilen aan boord, of gebruiken deze niet.

Ongeacht het aantal gasten is onze bemanning altijd met 4 personen aanwezig: de kapitein, kok, 2 crew-members: het varen en zeilen, de boot en uw hut schoon te maken (2x per dag badkamer), eten te koken en serveren, hapjes en drankjes te bezorgen. In dit overzicht ziet u deze onderwerpen voor uw Turkije Blue Cruise vergelijk terug: kijk, vergelijk en oordeel zelf!

"Terwijl kapitein Birol de kaart 's ochtends als een soort Jack Sparrow uitrolt en mij uitlegt welke kant we op gaan varen, is de bemanning als druk bezig met het verse ontbijt."

Gast S.A.

Is er nog meer te vertellen in dit onderwerp Turkije Blue Cruise vergelijk? Wij houden van de Turkse keuken en all-inclusive is echt all-inclusive: iedere dag worden weer verrassende, verse maaltijden geserveerd. Een uitgebreid ontbijt, een warme lunch met vlees en/of vis, diner start met de uitgebreide selectie van mezzes, gevolgd door de hoofdmaaltijd van vlees of vis. Alles vers, dieetwensen zijn geen probleem, mits tijdig gemeld. De wijnen gaan wij ieder jaar opnieuw zelf uitzoeken, geen standaard Turkse wijn maar een lekkere wijn. En het drinken per dag is niet gelimiteerd, u hoeft niet bij te betalen voor bijv. Raki. Alles inclusief, bij vertrek ontvangt u geen rekening voor (alcoholische) drank! De totaalprijs op de factuur bij reservering is voor álles wat u aan boord gebruikt.

Om het overzichtelijk te maken hebben we alles bij elkaar gezet, kijk in dit overzicht en beslis zelf wat ú belangrijk vindt voor uw vakantie.

 

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.