Main navigation

Aanbieding & kortingen


VROEGBOEKKORTING:
De privé boot reserveringen voor 2018 zijn reeds gestart, nu nog met vroegboekkorting! Hoe eerder u boekt, hoe meer korting, maximaal € 500,- per week. Planning nog niet definitief? Ook optionele reserveringen privé boot zijn mogelijk, zodat u verzekerd bent van de week van uw keuze en u de tijd heeft alles af te stemmen met uw groep vrienden of familie.

Komt u alleen of met 2-en? Ook reserveringen per hut zijn mogelijk, iedere maand is hiervoor minimaal 1 week beschikbaar. Hoe eerder u uw week van voorkeur aan ons doorgeeft, hoe meer kans dat u deze hut kunt boeken.

Houd uw mail en Facebook in de gaten voor speciale prijzen en akties, of bel of mail ons!

Luxe Yoga Cruise“: van 12 t/m 19 mei 2018 is de eerste yoga cruise van komend seizoen gepland, meer lezen? klik hier.

Scherpe prijzen met de beste service!
We hebben volop vertrouwen in het vakantievieren met een Blue Cruise, u ook? Bekijk nu onze scherpe prijzen van 2018, verrassend, kijk hier.

“Een complete reis, maar dan anders”

Godiva Sailing Cruises

Kinderkorting
– 
Kinderen jonger dan 13 jaar: 50% korting op de prijs voor eten/drinken
– Kinderen van 13 t/m 15 jaar: 25% korting op de prijs voor eten/drinken
– Kinderen van 16 & 17 jaar: 10% korting op de prijs voor eten/drinken

2de week korting
Wanneer u een 2-weekse zeilcruise boekt, ontvangt u 20% korting op de 2de week van uw verblijf aan boord (niet op de kosten voor maaltijden/hapjes en drank).

Korting voor onze trouwe klanten:
Trouwe gasten die een tweede zeilcruise in hetzelfde seizoen bij ons boeken, ontvangen een korting van 15% op de verblijfskosten van de tweede zeilcruise berekend met een maximum van € 500,- . Dit is van toepassing op het voor de betrokken week geldende tarief. (niet op de kosten voor maaltijden/hapjes en drank).

Aanbiedingsprijzen gelden enkel voor nieuwe reserveringen. Wanneer in uw week 2 verschillende kortingen van toepassing zouden zijn op de verblijfskosten, geldt het hoogste kortingspercentage; dus nooit beide kortingspercentages.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.