Main navigation

Ervaringen gasten

Het was weer geweldig, lekker eten, genieten, dolfijnen gezien...
Het was zoals de vorige keer weer en zen vakantie. De crew heeft het weer fantastisch gedaan. Ik ga op naar de derde keer...

Winnen Pascale
Pralinettekes
17 oktober 2017

Dit was gewoon een topweek, wil je eens heerlijk ontstressen? Dan is dit de perfecte vakantie, heerlijke ervaring. Gewoon alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld door de kapitein en zijn crew. Je moet maar één ding doen en dat is genieten, super vakantie over de hele lijn, zeker voor herhaling vatbaar.

Claes Chris
TOPVAKANTIE
28 september 2017

De quote van de week was "you're welcome" We hebben ons meer dan welkom gevoeld, door en door verwend met het lekkerste eten (Chef Yücel you're the best!), de perfecte service van de Aydin en Furkan (Lady, more coffee? Lady more rosé?) en de prachtige baaitjes waar captain Birol ons naar toe heeft gebracht waar we konden snorkelen en suppen. Wat was het genieten!! En wanneer slaap je nou een hele week buiten, onder de sterrenhemel op het dek, wat een ervaring!!

Pien & Edwin
You're Welcome
5 september 2017

Het went erg snel dat je de gehele reis in de watten wordt gelegd. En alles is bespreekbaar met de zeer ervaren kapitein Birol over de route, de plaatsjes die je aandoet, hoe lang je op een locatie voor anker ligt etc etc. M.a.w. je wensen worden volledig gehoord. Eten en drinken gaat de hele dag door en is van een uitstekend niveau. Er wordt zelfs aan boord gebarbecued voor kakelverse vis. Kortom,dit moet je beleven. Leuk om de boot privé af te huren met jouw eigen vriendengroep/familie. Ik zou zeggen, boeken......

Dennis van der Zande
E E N O N V E R G E T E L IJ K E E R V A R I N G !!!
10 augustus 2017

Top, top, toppertje !
Na vele malen weet Birol ons toch weer met nieuwe routes te verrassen en de chef in zijn piepkleine keuken grootse dingen te verrichten en te toveren met alle verse groenten en fruit, vlees en vis.
De eerste duik in zee is elk jaar weer een zoute tinteling van frisheid. Laat je de hele week meedeinen op het dagritme aan boord en geniet met volle teugen.
Ook de andere gasten kunnen een aangenaam verrassende wending aan de week geven met hun inbreng.
Cees en Theo.

Cees & Theo
Top, top, toppertje !
3 juli 2017

De boot was super goed onderhouden en ruim. We maakten heel fijne zeiltochtjes van de de ene baai naar de andere. Met een rustige kapitein en zijn 2 matrozen verliep alles vlot. De kok schotelde telkens heerlijke maaltijden voor. We genoten van ieder moment. 's nachts lekker geslapen - rustig voor anker, aangenaam gezelschap, lekkere wijntjes, een ruime kajuit en een prachtige service!

Suzy en Bob
Een weekje genieten.
11 juni 2017

Al diverse zeilvakanties gedaan in Turkije, maar nu voor het eerst met Godiva.
Godiva is the best. Ruime kamers met goede bedden, heerlijk en uitgebreid eten met veel keus, alles even schoon, de service is top.
Een aanrader, voor mij zijn deze zeilweken het ultieme van vakantie vieren.

Floor en Nisett
Topweek
29 mei 2017

Begin oktober een weekje mogen genieten van de najaarszon en het lekkere water. Wat een feest om zo verwend te worden, niets moet, maar vrijwel alles mag ! Dit is een aanrader als je even je accu's wilt opladen óf tot rust wilt komen. Prachtige boot, zeer gastvrij personeel, heerlijk eten en mooie wateren om te bezeilen. Laat je ook een keer verrassen !

Ramon & Rabea
Na zomeren aan de Turkse kust
19 oktober 2016

Wat een feestje om aan boord van de Cennetioglu***** te zijn. Met 2 gezinnen hadden wij de hele boot voor onszelf. Uitstekend eten en hoe fijn is het om wakker te worden en gelijk een duik te nemen in het kraakheldere wakker of de zon onder te zien gaan met een goed glas wijn. De crew was fantastisch en het eten uitzonderlijk goed. Een vakantie die iedereen zeker 1x in zijn leven zou moeten ervaren.

Ingrid Kemner
Wat een super vakantie
23 juni 2016

Heerlijk Griekse Eilanden bezocht: Patmos Leros Kos. Alles klopte aan deze trip. Bemanning eten sfeer hutten geweldig beter kunnen wij het ons niet wensen. Wat een aanrader.

Leon
Top vakantie
23 juni 2016

"Bemanning & organisatie van Godiva Sailing, wederom bedankt voor een heerlijke week aan boord van jullie prachtige boot. Veel zeilen, zon, zee en lekker eten (en drinken). En vooral: wat een bemanning, zij weten wat gastvrijheid is.

Wij komen terug!"

Fam. Rademakers
Geweldig!
23 juni 2016

"Wij zijn in de week van 18 tot en met 24 september voor de tweede keer te gast geweest op de Cennetioglu. Wederom een week voor herhaling vatbaar. De ervaren kapitein Birol die steeds de mooiste baaien voor ons wist te vinden. Complimenten voor Bora (de kok) die de sterren van de hemel gekookt heeft voor ons. Samen met een perfect gezelschap aan boord weer een heerlijke week!

Danny & Rianne
Het was weer heerlijk!
23 juni 2016

"We hebben een superweek gehad aan boord van de Godiva en zijn enorm verwend en verrast door de bemanning! Het was relaxed, maar we hebben toch ook nog wel een aantal dagen uitstapjes gemaakt o.a. naar de schildpadden, de koningsgraven, de watervallen. Allemaal leuk. Het eten aan boord was heerlijk en een feest om te zien. Niets was te veel voor de bemanning. Kortom een vakantie om ieder jaar te herhalen. Wat we overigens al jaren doen ;-)"

Petra Grevel
Heerlijk!
23 juni 2016

"Beste Monique, Voor mij de eerste keer op de boot en meteen helemaal verkocht! De ideale mix van Villa Felderhof en Pirates of the Caribbean. De gastvrijheid, eten, het fijne weer, rust zorgen ervoor dat je alles even vergeet, kortom een top vakantie! Mvr Rob"

Rob
De eerste keer op de boot en meteen helemaal verkocht!
23 juni 2016

"Ik vond het een geslaagde week. De wind in de zeilen, lekker eten & drinken, 'n vriendelijke vakbekwame bemanning. Een weekje Godiva Sailing doet je alles vergeten en je kunt er weer helemaal tegenaan. Ik heb ervan genoten! M & L"

M & L
Ik vond het een geslaagde week!
23 juni 2016

"Ik vond het een geslaagde week.De wind in de zeilen, lekker eten&drinken,'n vriendelijke vakbekwame bemanning. Een weekje Godiva Sailing doet je alles vergeeten en je kunt er weer helemaal tegenaan. Ik heb ervan genoten!"

Marga van der Vloet
Ik heb ervan genoten!
23 juni 2016

"Een hele nieuwe ervaring een zeilcruise langs de Turkse en Griekse kust, prachtige omgeving met zo mooi blauw water. En dat op een geweldig mooie boot, met super bemanning.3x perdag heerlijk eten, relaxen op het dek, gewoon alleen maar genieten en je laten verwennenen van s'morgens tot s'avonds. Wat wil een mens nog meer..... Het is dus voor herhaling vatbaar. Monique mijn complimenten... Toppie.!"

Gonny Hendriks
Een zeilcruise langs de Turkse en Griekse kust
23 juni 2016

"Dit was mijn zesde zeilreis en ik moet zeggen dat het geweldig was. Deze boot van Godiva Sailing is helemaal af. Mooie grote en schone hutten. Maar er is meer zoals het aperitief drinken aan wal in een prachtige baai. Leuke verlichting en kaarsen bij het diner. Het zijn toch vaak die kleine dingen die het afmaken. Zo'n reis is een aanraader voor iedereen. In september ga ik weer super."

Ria
Deze boot van Godiva Sailing is helemaal af.
23 juni 2016

"Bij Godiva Sailing schrijven ze GASTVRIJHEID met hoofdletters. De crew doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het mooie weer en de vrijheid op het water de rest, gewoon schitterend"

Chantal uit Weert
GASTVRIJHEID met hoofdletters
14 juni 2016

"Aan al mijn vrienden wil je echt een mooie afwisselende week vakantie met echt worden verwend met het heerlijkste eten ,zon,mooi gezelschap ga een week zeilen met godivasailing beter dan welke hotel vakantie dat heerlijke eten, drinken rust, en vooral een heel leuk gezelschap en dat samen met een geweldige captain met zijn crew!!

Stanley Bish
Een week zeilen met godivasailing beter dan welke hotel vakantie
14 juni 2016