Main navigation

Zomervakantie Turkije: op een zeilboot?

Een zomervakantie Turkije kan op vele, vele manieren ingevuld worden. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wanneer u in de zomerperiode op vakantie gaat in Turkije, kan het warm zijn. Natuurlijk wilt u van de zon verzekerd zijn, maar té warm is niet prettig. Weet u dat het aan de zuidkust van Turkije (Antalya, Alanya) gemiddeld 8 tot 10 graden warmer is dan aan de westkust? Onze thuisbasis is Bodrum aan de westkust, tegenover Kos – Griekenland. Dat is in de zomer het verschil tussen té warm en lekker zomerwarm.

Bij verblijf op een zeilboot heeft u altijd de verkoelende zeebries om u heen; als we gaan zeilen wordt het nog aangenamer: rust (enkel de wind, geen motor), helder blauw water, een prachtige zon aan de hemel, een drankje in uw handen, op weg naar de volgende bestemming van die dag. Zomervakantie Turkije op onze boot: geen massa toerisme, maar een authentiek houten zeiljacht van 27 meter waar u met maximaal 12 gasten op verblijft. Met of zonder kinderen: iedere week wordt zo ingevuld dat alle gasten aan hun trekken komen. Tijdens iedere week wordt de route en in de invulling samen met de gasten aan boord samengesteld door de kapitein.

zomervakantie turkije

U reserveert onze boot als privé boot voor uw eigen gezelschap, gezin, 2 gezinnen, vrienden.
Of u reserveert 1 of 2 (of 3) hutten voor bijv. uw gezin. In de schoolvakanties worden gezinnen met kinderen bij elkaar geplaatst. Gaat u zonder kinderen op reis? Dan zullen die hoogst waarschijnlijk niet in uw week aanwezig zijn.

Zomervakantie Turkije: heeft u ook zo’n hekel aan het beruchte “handdoekje leggen” rond het zwembad? Wij ook! Op onze boot zijn heel veel mogelijkheden om van de zon, de privacy of de schaduw te genieten. Het zonnedek, de bank om fist-row van het uitzicht te genieten, het achterdek met de lounge kussens, aan de grote tafel: wat u wenst! En niet te vergeten: uw “privé-zwembad” rond de boot. Zodra we voor anker gaan in een privé baai zwemt u in het meest heldere water, heerlijk van temperatuur, verkoelend. Wij kunnen u zomervakantie Turkije helemaal naar uw wensen samenstellen, lees hier meer!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.