Main navigation

Zeilvakantie Turkije: op zoek naar een nieuwe ervaring?

Bent u nieuwsgierig naar een zeilvakantie Turkije? Top, want dat bent u hier op de goede plaats. Een zeilvakantie Turkije met Godiva Sailing Cruises is een unieke ervaring; u verblijft een week op ons prachtig authentiek houten zeiljacht en u zeilt langs de Turkse (en Griekse) kust. Leuke havens, mooie plaatsjes, gezellige terrasjes, alles even verrassend en vaak minder toeristisch. Ver weg van alle hectiek en toeristen, voor een week uw eigen wereld op onze boot. Deze boot is als privé boot gebouwd in Bodrum, het is een gulet in de vorm van een ketch en biedt daarmee veel extra ruimte, stahoogte en privacy: zowel benedendeks als bovendeks.

Zeilvakantie Turkije

De route wordt samen met de gasten bepaald

Met uw eigen gezelschap reserveert u onze boot als privé boot, met maximaal 12 gasten. Of u boekt een hut (of twee) en verblijft in een samengesteld gezelschap, mensen die net als u op zoek zijn naar een heerlijke vakantie op het water met nieuwe ervaringen: een zeilvakantie Turkije. En wij zeilen ook werkelijk, dat geldt niet voor alle aanbieders van een Zeilvakantie Turkije. U zeilt een week lang van haven naar baai naar de volgende unieke lokatie: de route wordt door de kapitein samengesteld in overleg met de gasten aan boord: wij varen niet met vaste routes en iedere week is uniek. De dagelijkse invulling van de route, waar u aan land gaat: laat uw wensen horen. Na het ontbijt bespreekt de kapitein het plan van de dag met u.

Onze kapitein en zijn bemanning zullen u met de Turkse gastvrijheid ontvangen; wij hebben daar een Nederlands sausje overheen gedaan door de aankleding van de boot: ruimere hutten (ook geschikt voor langere Noord-Europeanen), lekker beddengoed (voor binnen én om buiten te slapen als u dat wenst), alles wordt dagelijks schoongemaakt (badkamer toiletemmer 2x  per dag), uitgebreide verse maaltijden – lunch en diner altijd met vlees e/o vis; heerlijke wijnen, ’s avonds een avondwijn, ’s middags een verrassend aperitief. Ook deze verzorging is geheel inclusief: u betaalt een eenmalig bedrag voor all inclusief aan boord bij uw reservering en dat zonder nabetalingen.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag vandaag nog of de week van uw voorkeur beschikbaar is voor uw Zeilvakantie Turkije. Of vraag om meer informatie via dit formulier.