Main navigation

Zeilen Turkije? Gaat u ook mee op onze boot?

Zeilen Turkije & vakantie? Wat zou dat zijn? Een fantastische ervaring! De combinatie van het verblijven op een prachtig, authentiek houten zeiljacht – mét bemanning – de rust van het verblijven op het water, een prachtige omgeving met zon – zee – heerlijke temperaturen, zéér gastvrij ontvangen worden, een hele week lang verwend worden als een culinaire proeverij van de Turkse keuken: dat klinkt als een memorabele vakantie die niet te vergelijken is met wat dan ook. En dat is het ook.

zeilen Turkije

Wanneer u zeilen Turkije zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. In 2012 hebben wij dit zeilschip gekocht (lees hier: wij zijn wij), waar u met maximaal 12 mensen op kunt verblijven. Gebouwd als privé boot (in Bodrum, een gulet in de vorm van een ketch) is er voldoende ruimte aan boord, zowel beneden- als bovendeks. U kunt de boot voor uw eigen gezelschap reserveren (vrienden, familie etc.) of u boekt een hut (of 2). Bij de weken met hutreserveringen ontmoet u nieuwe mensen die net als u van dit soort vakanties houden. Genieten met een grote G!

Heeft u zeilervaring, dan is het natuurlijk fantastisch om “mee te zeilen” en te helpen, op aanwijzingen van de kapitein. Heeft u nog geen zeil-ervaring en vindt u het leuk hier meer over te leren: ook dat is mogelijk. De kapitein kan u heel veel uitleggen en laten zien. Onze boot is 27 meter lang en ligt fantastisch stabiel op het water (een vrij zware boot), en is daardoor niet zo geschikt om sportief te zeilen of te manoeuvreren. Als u dat zoekt met “Zeilen Turkije” dan bent u bij ons niet aan het juiste adres. Voor alle andere aspecten van het zeilen wél. En zelfs meer: de rustige zee in combinatie met deze stabiele boot, maakt dat u weinig merkt van het verblijven op zee, weinig deining of bewegen van de boot.

Meer informatie? Kijk hier.