Main navigation

Zeilen in Turkije met schipper: maak samen een route

Wanneer u zou willen gaan zeilen in Turkije met schipper, kunnen wij samen met u een prachtige reis samenstellen.

Onze zeilboot is 27 meter lang en met een 4-koppige bemanning aan boord (kapitein, kok, 2 crew-members) heeft u én een zeilweek én een vakantie waarbij u achter over mag leunen. De kapitein kent het gehele gebied op zijn duimpje, kent de mooiste plekjes én is een gastheer aan boord. De bemanning is opgeleid om te zeilen, natuurlijk mag u mee helpen, ook toekijken is heerlijk, zeker onder het genot van een hapje & drankje, waarvan u rijkelijk voorzien wordt. Een culinaire reis zou een andere benaming kunnen zijn voor deze reis, als u zoekt naar het zeilen in Turkije met schipper.

Dit authentiek houten zeiljacht (Cennetioglu), is als privé boot gebouwd in Bodrum, als gulet in een ketch uitvoering, waardoor er veel ruimte en stahoogte aanwezig is. Wij varen met deze boot al vanaf 2010 en sinds 2011-2012 zijn wij de trotse eigenaren van deze boot. (Wie zijn wij? Lees meer op: De gezichten achter Godiva Sailing Cruises).

zeilen in turkije met schipper

Samen met kapitein Birol zeilt u over de Egeïsche Zee

Bij grotere gezelschappen kunnen we een tweede boot inhuren. Met onze boot is het zeilen in Turkije met schipper mogelijk in diverse routes en invullingen: langs de Turkse westkust en desgewenst ook langs de Griekse eilanden. Beschikbaar als privé boot exclusief voor uw eigen gezelschap, of als cabin-charter: u huurt uw eigen hut(ten) en zeilt met een samengesteld gezelschap een week lang van haven naar baai, naar de volgende prachtige lokatie. Overdag wordt gevaren, ’s avonds legt u aan in een haven of in een prachtige privé baai. De route wordt samen u allen samengesteld, natuurlijk rekening houden met uw wensen, weer & wind. De dagelijkse invulling van de route (waar gaat u aan land, wat gaat u doen) is zo persoonlijk, dat de kapitein dit samen met u doet. Veel is mogelijk, genieten van de rust aan boord op het water is ook heerlijk. U kiest, het is uw vakantie!