Main navigation

Zeilcruise Turkije: verras uzelf met een unieke beleving!

Verras uzelf met een Zeilcruise Turkije. Heel veel mensen die op zoek zijn naar een vakantie, hebben geen idee wat een Blue Cruise Turkije nu werkelijk inhoudt.
Misschien denkt u aan Turkije en massatoerisme? Dat is niet zo als u op het water bent: uw eigen wereld op de boot met een privé zwembad om u heen. U komt op plaatsen waar weinig toeristen komen.
Of denkt u aan all-inclusive resorts? Grote hotels, massale buffetten, op een rijtje bakken in de zon, handdoekje leggen? Wanneer u te gast bent bij ons, is een zeilcruise Turkije totaal anders: de route wordt door de kapitein samen met u ingevuld, niets staat vooraf vast. Het eten wordt iedere dag vers bereid (dieetwensen zijn geen enkel probleem), de vis die gisteren gevangen is, ligt vanmiddag op uw bord. Geen eten dat op een buffet klaar staat, maar de echte authentieke Turkse keuken wordt dagelijks op tafel geserveerd, inclusief de échte Turkse Mezzes: een culinaire reis!. Op de boot is voldoende ruimte om u terug te trekken, lekker te relaxen waar u dat wenst, in de zon, in de schaduw: wat u maar wenst!

Zeilcruise Turkije

U kunt deze prachtige vakantie op 2 manieren reserveren:

  • per hut: in onze ruime 2-persoons hut heeft u alles bij de hand voor een heerlijk verblijf aan boord van onze boot. U boekt 1 (of 2 hutten) en u ervaart samen met andere gasten een unieke reis langs de Turkse zuidwest kust. Mensen die net als u op zoek zijn naar een gastvrij, complete reis. Reist u alleen? Het is erg prettig om in een gemêleerd gezelschap te verblijven en toch uw privacy te hebben.
  • als privé boot exclusief: samen met uw eigen groep (vrienden, vriendinnen, familie, 2 gezinnen, sportclub etc) reserveert u de volledige boot voor maximaal 12 personen. U betaalt daarnaast per persoon een vast bedrag voor eten een drinken aan boord. Dus als u met 8 gasten op deze manier aan boord verblijft, betaalt u voor 8 gasten.

 

"80% van de Nederlanders weet niet dat deze manier van vakantievieren bestaat!"

Godiva Sailing Cruises

Misschien denkt u nu dat een Zeilcruise Turkije met Godiva Sailing Cruises duur is? Wij kennen uw budget niet, we weten wel dat alle gasten verbaast zijn over de prijs (álles inclusief, geen verrassingen of nacalculaties) en helemaal al ze eenmaal op de boot ervaren hoe gastvrij en volledig verzorgd deze vakantie is. Lees hier meer over de prijzen en lees hier over wat in- en exclusief is bij een zeilcruise Turkije met Godiva Sailing Cruises.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.