Main navigation

Zeilcruise langs de Griekse eilanden

Ook op zoek naar rust, naar een heerlijk ontspannende vakantie in deze drukke tijden? Juist in deze roerige tijden? Met een zeilcruise over de Egeïsche zee heeft u de ultieme ontspanning binnen handbereik, op 3 uur vliegen van Nederland in een oase van rust en een ultieme verzorging! Langs de Griekse eilanden, langs de Turkse kust, een combinatie hiervan: wat u wenst. Wij varen geen standaard routes.

Op onze prachtige zeilboot ervaart u een volledig verzorgde vakantie, niet 13 in een dozijn, maar een reis voor u op maat gemaakt. En dat nog steeds voor een heel betaalbare prijs. Hoe dat kan? Wanneer we op een Europese boot zouden varen zijn de prijzen voor een geheel verzorgde reis vele malen hoger; wij varen met Turkse bemanning die zeilen én gastvrijheid in de genen verweven hebben. Op een fantastische manier bezorgen ze u de zeilreis (inclusief een culinaire reis) zoals u nooit eerder ervaren heeft.

Al vanaf € 799,- per persoon all inclusief zeilt u een week lang een verrassende route, iedere dag weer anders. Geheel verzorgd, een culinaire reis, iedere dag nieuwe gerechten. Een baai, een haven, met zijn allen van boord, met u 2-en van boord gaan, wat u maar wenst. ’s Avonds een diner aan boord als een sprookje onder een duizend-en-een-sterren-hemel. Onder die zelfde hemel slapen? Dat kan, we hebben speciaal beddengoed om buiten te slapen.

luxe vakantie turkijeEen voorbeeld van de Griekse eilanden route Kos – Kos:
– langs de noordelijke Dodekanesos eilanden: Patmos, Kalymnos, Leros en Lipsi; of:
– langs de zuidelijke Dodekanesos eilanden: Nisiros, Tilos, Halki, Symi en eventueel Rhodos.
Uw Griekse eilanden route kan starten in Griekenland of Turkije, vraag ons naar de mogelijkheden in de week van uw voorkeur.

Bij een privé boot reservering kan de reis helemaal naar uw wensen worden ingevuld. Bij hutreserveringen wordt een gezamenlijk reisplan gemaakt, de kapitein probeert dan zoveel als mogelijk rekening te houden met de wensen van alle gasten aan.
U reserveert de boot voor uw eigen gezelschap al vanaf € 4299,- per week, daarnaast betaalt u een vaste prijs per persoon voor eten & drinken aan boord.

Nieuwsgierig geworden? Vraag hier om meer informatie!