Main navigation

Zeilboot huren Turkije, geheel verzorgd

Bent u op zoek naar een zeilboot huren Turkije? Dan kunnen wij u dat bieden! Een prachtig authentiek houten zeiljacht van 27 meter mét kapitein en bemanning. Genieten van het prachtige weer en de omgeving van de zuidwest kust van Turkije, een zeer ervaren kapitein en zijn bemanning. Weg van alle drukte thuis of waar dan ook, weg van alle hectiek in de wereld,  een week lang uw eigen zeilboot met uw eigen gezelschap (vrienden, familie, collega’s) en toch geheel verzorgd door onze bemanning.

Wij hebben deze boot gekocht in 2011-2012 omdat wij hier zelf erg enthousiast over zijn. Een klassiek houten zeiljacht van 27 meter: het beschikt het over veel ruimte en is het een zeer stabiele boot op het water, daarmee is dit niet de meest sportieve boot om te zeilen. Bang om zeeziek te worden? Met deze boot is daar weinig kans op, deze ligt zó stabiel op het water en onze kapitein loodst u altijd naar veilige wateren. Met 6 twee-persoonshutten aan boord voor de gasten is er veel ruimte voor u en uw gezelschap.

Wilt u meezeilen? Dat kan! Met het concept Zeilboot huren Turkije huurt u onze boot inclusief bemanning. Zij vinden het leuk als u een handje gaat helpen, altijd onder leiding van onze zeer ervaren kapitein.

Bent u ervaren maar kent u de omgeving niet: ook dat is geen probleem: de kapitein kent hier de hele kustlijn, iedere baai, de gehele streek. Op zoek naar een prachtige privé baai om te genieten van een zonsondergang of zonsopkomst: hij weet alle plekjes te vinden.

Zeilboot huren Turkije

Onze 4-koppige bemanning

Bent u de Turkse taal onvoldoende machtig? Geen probleem! Onze kapitein regelt alles in de havens en spreekt ook Engels. Havengelden in de Turkse havens is bij de prijs inbegrepen.

Zou u naast de Turkse kust ook Griekse eilanden willen bezoeken? Dat kan! De kapitein maakt samen met u het routeplan, rekening houdend met weer en wind. En uw wensen natuurlijk. Voor het aanleggen in de Griekse havens geldt een meerprijs.

Zo ziet u: met het concept Zeilboot huren Turkije heeft u het goede van 2 werelden: een prachtige boot en omgeving, de rust van het zeilen én geen zorgen! Vraag nu uw informatie aan via dit formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.