Main navigation

Yoga vakantie en ontspannende zeilcruise

Bent u op zoek naar speciale yoga vakantie? Dan bent u bij ons aan aan het goede adres!
Als je aan yoga denkt, denk je aan rust, ontspanning, prettige omgeving, weinig verstoringen van muziek of stadse geluiden. Een omgeving waar je je direct thuis voelt, gastvrij ontvangen wordt, geen agenda die je dag bepaalt. Start de dag met een yoga sessie, gezond ontbijt, al zeilend naar de volgende lokatie, met voldoende ruimte in de planning om er een eigen invulling aan te geven, je terug te trekken.

yoga vakantie

Bij een yoga vakantie bij Godiva Sailing Cruises verblijf je op ons prachtig authentiek houten zeiljacht, die vaart vanaf de Turkse zuidwest kust (meestal vanaf Bodrum), waar het voor Turkse begrippen nog prachtig groen is en relatief rustig. Onze boot biedt volop ruimte aan maximaal 10-12 gasten, is 27 meter lang en gebouwd als privé boot, met 6 twee-persoonshutten, meer ruimte dan gemiddeld. De meeste boten met 6 hutten zijn vaak 20-21 meter lang. Meer ruimte betekent meer privacy, ook om je gedurende de yoga vakantie terug te trekken.

Voor de weken waarin we een yoga vakantie plannen, kiezen we de meest rustige (en groene) route, veel privé baaien, weinig toeristen. We werken met een ervaren yoga docente (vnl. hatha yoga, andere vormen zijn op verzoek mogelijk) en er zijn dagelijks yoga sessies in de ochtend en in de avond, aan boord en aan land. ’s Ochtends, na de prachtige zonsopkomst die we starten met een ochtendsessie, is het heerlijk zwemmen in de strakblauwe zee. In de privé baaien (buiten overnachten) zijn geen golven, wel prachtig helder, rustig water. Na het ontbijt vertrekken we (al zeilend) naar de volgende privé baai. Wat is mooier dan met de wind in de zeilen, de zon aan de hemel en het helder blauwe water, te genieten van de omgeving en helemaal tot rust te komen? Ultieme ontspanning. De kok zorgt voor zeer gezonde maaltijden, altijd met vers fruit en verse groenten; vegetarisch en soms met vis. Dieetwensen of eetwensen zijn geen probleem tijdens ons yoga vakantie: alles wordt vers bereid, geef tijdig uw wensen door.

De eerste yoga vakantie van 2018 is gepland van zaterdag 12 t/m 19 mei, meer informatie hierover leest u hier. Later in het jaar zullen nog yoga vakantie weken gepland worden, waarvoor u zich kunt aanmelden. Ook is het mogelijk met uw eigen groep vrienden (of yoga vrienden/collega’s) onze boot als privé boot te charteren en uw eigen yoga vakantie te organiseren. Meer informatie: bel of mail ons vandaag nog! U kunt dit formulier invullen.