Main navigation

Yoga reizen op een Blue Cruise in Turkije

Een ideale combinatie: ontspannende yoga reizen & een comfortabele Blue Cruise! Ofwel: een combinatie van yoga, bewustwording, ontspanning, & relax vakantie bij Godiva Sailing Cruises. Wij organiseren gedurende het seizoen meerdere soorten reizen op onze boot, met de kenmerkende hoge standaard, meer luxe, meer comfort, dagelijks zeilen. Wanneer is in 2018 een yoga cruise? Van zaterdag 12 t/m 19 mei en eind september, lees meer hierover xxx.

Een yogacruise vraagt naast inspirerende yoga sessies ook om ruimte en rust. Dat kan op ons prachtig authentiek houten zeiljacht, lees hier meer over. Met maximaal 10-12 gasten aan boord bij een lengte van ruim 27 meter en 6 twee-persoonshutten biedt dit meer ruimte dan gemiddeld, de meeste zeilboten met 6 hutten zijn 20-21 meter lang. Meer ruimte, meer privacy.

Onze yoga reizen: een week lang genieten van yoga sessies geleid door een ervaren yogadocente (Hatha yoga), ontspanning, meditatie, inspiratiesessies, gezond & lekker eten en dagelijks zeilen. Kom helemaal tot rust, eindelijk ruimte & tijd voor jezelf. Een geheel verzorgde yogacruise, maar dan anders. Een prachtige combinatie van de rust aan boord van een ruim zeiljacht (privacy), al zeilend langs de voortdurend veranderende kustlijn en yoga op de boot en nabij het water te beoefenen. Dagelijks 2 yoga (of meditatie) sessies (begin en eind van de dag), aangevuld met enkele andere verrassende, inspirerende sessies – cadeautjes voor jezelf. 3 Gezonde maaltijden per dag, fruit, groenten, noten, smoothies en dat alles onder een prachtige zon  en ’s avonds sterrenhemel. Slapen op het dek in de openlucht in een privé baai, wakker worden in de stilte met de opkomende zon aan de hemel…..

We varen iedere dag naar een volgende prachtige locatie, de bemanning is opgeleid om te zeilen en doet dat ook maar wat graag.

"Vakantie is de overbrugging tussen plannen en mijmeren....."

yoga reizen met godiva sailing cruises Onze yoga reizen starten meestal in Bodrum waar u aan boord gaat. Tijdens deze yoga reizen kiezen we voor de meest rustige groene route langs de Turkse zuidwest kust met de vele privé baaien. Bij zonsopkomst starten met een yoga sessie, daarna zwemmen in een helder blauwe zee of starten met het gezonde ontbijt. Lees hier meer informatie over onze yoga reizen. Voor de yoga sessies (2x daags: ochtend en avond) gaan we soms aan land, de andere sessies vinden plaats op de boot.

De eerste week uit de reeks van yoga reizen 2018 is al gepland: zaterdag 12 t/m 19 mei 2018, meer informatie leest u via deze link, u kunt zich nu al inschrijven via deze link. Vol = vol!  In de 2de helft van het seizoen worden ook yoga reizen georganiseerd bij voldoende animo, dus maak uw interesse al kenbaar via deze link.

Het is ook mogelijk om met een eigen groep vrienden uw privé yoga week te organiseren, samen met onze yoga docente.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.