Main navigation

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Breda

Bent u op zoek naar Bijzonder Reizen en/of bent u van plan naar de vakantiebeurs te gaan? Dan komt u ons daar tegen! Zaterdag 21 januari en zondag 22 januari ontvangen wij u graag in onze belevingswereld van Bijzondere Reizen: Blue Cruises.

Een meet & greet: Tijdens deze vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen zijn wij samen met onze kapitein (Birol Samli) aanwezig om u alles te vertellen over de vele mogelijkheden en vooral geweldige ervaringen om een Blue Cruise met Godiva Sailing cruises te ervaren. Iedere reis wordt voor u samengesteld, wij werken niet met standaard routes of planningen.

Wij (klik hier om te lezen wie wij zijn) zijn in het bezit van een authentiek prachtig houten zeilschip, een gulet in de de vorm van ketch. Een zeilboot van 27 meter lang, met 6 twee-persoonshutten, waarin de bedden lang genoeg zijn voor ons als Nederlanders. Bij iedere hut een eigen badkamer met volwaardige douche, toilet en wastafel. Zowel in de hut als in de badkamer voldoende ruimte om uw spullen op te bergen en niet uit een tas of koffer te hoeven leven tijdens uw vakantie. Tijdens een week zeilcruise vaart u langs de mooiste plekjes, over de Egeïsche zee of langs de Griekse eilanden. Komt met ons praten tijdens deze vakantiebeurs in Breda en wij kunnen u alles laten zien over de vele mogelijkheden om voor u een unieke reis samen te stellen. En die reis is dan nog steeds heel betaalbaar, al vanaf € 779,- per persoon per week, excl. vlucht. De vlucht kunnen wij voor u boeken, u kiest zelf wanneer en waarvandaan u vliegt. Het is UW vakantie!

"80% van de Nederlanders weet niet dat deze manier van vakantie vieren bestaat!"

Godiva Sailing Cruises

culinaire reisDeze vorm van Bijzondere Reizen kunt u zelf plannen:

  • U reserveert onze boot voor een week voor uw eigen gezelschap: privé boot exclusief;
  • U reserveert een 2-persoonshut en vaart samen met mensen die dezelfde vorm van heerlijk vakantievieren zoeken een route die u iedere dag zal verrassen. Ook dan stelt de kapitein samen met u allen een route samen. Op deze reizen ontmoet u mensen die net als u al veel ervaringen en verhalen uit te wisselen hebben, hier zijn al vele vriendschappen voor het leven ontstaan.

Privé boot: u betaalt naast het huren van de boot per persoon aanwezig voor het eten en drinken aan boord.
Hutreservering: u betaalt per persoon u all inclusieve prijs voor verblijf én eten aan boord. Meer informatie over de prijzen: lees hier.
All-inclusive: dit is een zéér volledige verzorging, luxer dan alle andere aanbieders van Blue Cruises; een culinaire reis met goede wijnen zou een betere benaming zijn. Ervaar het zelf, weet dan 70% van alle gasten jaarlijks of 2-jaarlijks terugkeert.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.