Main navigation

Rondreis Turkije: een bijzondere ervaring!

U bent net als wij gecharmeerd van dit prachtige land en daarom op zoek naar een rondreis Turkije? De meeste mensen denken daarbij aan het reizen over land om het land te verkennen, natuurlijk kan dit (ook) over water. Vanaf het water krijgt u weer een andere blik op de prachtige kustlijn van de Egeïsche zee, u komt in dorpjes waar autoverkeer niet zo snel zal komen (of helemaal niet), u hoeft uw koffer maar 1x uit te pakken en overdag ziet u het voortdurend wisselende landschap aan u voorbij trekken, terwijl u geniet van echte rust: zon, zee, wind in de zeilen. Het tempo wordt bepaald door de wind, dus een strak reisschema zit er niet in.

’s Avonds verblijft u op de boot in kleine, pittoreske haventjes of een privé baai met uw eigen gezelschap, of samen met mensen die eenzelfde reis maken: een rondreis Turkije langs de westkust. U ontmoet Turkse mensen in (kleine) dorpjes waar nog maar weinig toeristen zijn geweest: authentiek en niet zo druk.

Ontbijt, lunch en diner worden aan tafel geserveerd, iedere dag weer anders en verrassend. Een ware culinaire reis, zonder dat u zelf op zoek hoeft te gaan. De kok presenteert iedere dag weer nieuwe gerechten, ook dat is een rondreis Turkije: langs de authentieke Turkse keuken. Laat u verrassen en geniet. Zelfs de Turkse wijnen zullen u verrassen. Wij gaan ieder jaar weer op zoek naar lekkere Turkse wijnen om aan boord te serveren: ook dat is een rondreis Turkije! De laatste jaren is er steeds meer keuze aan Turkse wijnen gekomen. Aan boord van onze rondreis Turkije met een zeiljacht is alles inclusief en wordt u na afloop niet verrast met bijvoorbeeld de kostbare prijzen van de alcoholische dranken in Turkije.

rondreis turkije

Lokale markt in Turkije

Wanneer u onze boot als privé boot boekt bepaalt u zelf, samen met de kapitein, uw route. Boekt u een hut (of enkele hutten), dan zal de route samen met alle gasten aan boord vastgesteld worden, net als de invulling van de route. Wilt u aan land en andere gasten niet? Geen probleem: u wordt met het kleine bootje aan land gebracht. Het is niet nodig om met zijn allen de gehele week hetzelfde in te vullen in uw rondreis Turkije.

Boek een zeilcruise en combineer dit met verblijf aan land, of combineer uw rondreis Turkije over land met een rondreis over zee! Vraag hier om meer informatie of bel.