Main navigation

Reisadvies Turkije: onze persoonlijke informatie

Op zoek naar een reisadvies Turkije? Het blijft persoonlijk hoe u veiligheid beleeft. U kunt dit op 2 manieren benaderen: op zoek naar feiten of op zoek naar beleving, sfeer? Wij richten ons natuurlijk altijd op de adviezen van Buitenlandse Zaken: is het niet veilig om te reizen, dan zal er een negatief reisadvies afgegeven worden. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat de Turkse kust minder veilig is, alle reizen in en naar Turkije worden aangeboden, op alle luchthavens wordt gevlogen. Het kan zijn dat in vergelijking met eerdere jaren vluchten vaker gecombineerd worden om met een vol vliegtuig te vliegen.

Eenmaal in Turkije gearriveerd, in de kustplaatsen en zeker aan de westkust (zoals Bodrum), zal het u opvallen dat er niets te merken is van onrust of zo. Ja, er zijn verhoudingsgewijs minder buitenlanders en meer Turkse vakantiegangers aanwezig; u wordt hartelijker en gastvrijer ontvangen dan ooit. De inwoners en werknemers in de toeristensector zijn maar wat blij met uw komst, met de gasten die komen; het is hBlue Cruise Bodrum Cennetiogluun broodwinning!

Reisadvies Turkije & verblijf op de boot: als u bij ons een zeilcruise boekt, kunt u er voor kiezen om enkel op de boot te verblijven of dit te combineren met verblijf aan land in een hotel. Wanneer u uw transfer bij ons boekt wordt u altijd rechtstreeks naar de boot of uw hotel gebracht en aan het einde van de week wordt u bij de boot of hotel opgehaald en rechtstreeks naar de luchthaven gebracht. Geen tussenstops, geen oponthoud. Bij verblijf op de boot waant u zich letterlijk en figuurlijk in een andere wereld. Geen onrust, enkel echte rust, zon, zee, genieten, ontspanning. Wat wenst u nog meer in deze hectische wereld of hectische tijd?

Nog niet helemaal gerust gesteld? Wij gaan zelf regelmatig naar de boot om de omgeving te beoordelen. Wij willen onze gasten het verblijf op onze boot aanbieden als wij zelf vinden dat het in de omgeving in orde is, als we onze families ook willen laten gaan. Vraag naar onze persoonlijke ervaringen, meer kunnen we niet voor u doen.
En zorg er voor dat u uw reis altijd boekt met een reis- & annuleringsverzekering, waarin in de voorwaarden is opgenomen dat uw verzekering ook van toepassing is op “gecombineerde reizen”, “pakketreizen” of “samengestelde reizen”.
Wij hopen u graag te verwelkomen en deze geweldige manier van vakantievieren te laten ervaren! Meer weten? Bel of mail ons, klik hier voor het informatieformulier.