Main navigation

Privé boot of per hut

Blue Cruise Bodrum Cennetioglu

Privé boot – Groepen
U kunt de boot exclusief voor uw eigen groep reserveren. Denk hierbij aan vriendengroepen, bevriende stellen, 1 of 2 gezinnen, uw familie, een jaarclub. Er zijn voldoende redenen om een speciale reis te plannen: familie-uitje, speciale verjaardag, zilveren of gouden bruiloft, jubileum of een huwelijksreis (met zijn allen of met zijn 2-en). Veel is mogelijk. Wij denken met u mee om een zo sfeervol mogelijk programma te maken met bijzondere elementen. Wij weten dat het soms lastig is om met de gehele groep een datum te plannen: U kunt bij ons uw gewenste datum al zeer tijdig (evt. optioneel) vastleggen.

Individueel meezeilen – uw eigen cabintn_Godiva-0827
U kunt bij Godiva Sailing uw reis ook met 2-en of met 4-en boeken; U verblijft in  een 2-persoons hut (alleenverblijf in privé hut is mogelijk tegen meerkosten). In een week met hutreserveringen treft u mensen die net als u op zoek zijn naar een unieke vakantie, mensen die ook enthousiast zijn over dit gastvrije land, het zeilen, het klimaat, de ontdekkingen, het heerlijke eten. Heel vaak ontstaan er tijdens de vakantie vriendschappen, soms voor het leven.

Ruim 70% van de passagiers keert ieder jaar weer terug!

Godiva Sailing Cruises

Zakelijk meezeilen of een incentive

Een business trip met uw bedrijf of collega’s in een informele sfeer, hier ontstaan de meeste unieke ideeën! Aan boord in deze omgeving is het een perfecte ambiance om samen te brainstormen. Verblijf aan boord is ook te combineren met vergaderlocaties aan land. Daarnaast kunnen wij ook speciale reizen organiseren, zoals een incentive reis voor uw medewerkers. Laat ons uw wensen weten en wij denken met u mee. Vraag naar de mogelijkheden.

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en om door de foto’s heen te bladeren.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.