Main navigation

Over Godiva Sailing

Blue Cruise Zeilcruises, maar dan anders…..
Topkwaliteit zeilen en een culinaire reis voor een betaalbare prijs!

Zeilen langs de Turkse kust, aanleggen in een privé baai of een pittoresk haventje. De zon schijnt, de wind in de zeilen, de zee is strak blauw, een drankje onder handbereik, even alles achter je laten, ultieme ontspanning: Dat is een zeilcruise langs de Turkse kust.

tn_DSC_2949 kopie

Bent u ook op zoek naar dé ultieme vakantie-ervaring, heeft u al veel gereisd, gezien en ervaren en wilt u daar een unieke ervaringen aan toevoegen: een zeilcruise op onze boot zal u belonen! Alle dingen die het leven voor ons mooi maken – genieten met familie en vrienden, rust, gastvrijheid, weldaad, schoonheid, eten, ontspanning – komen hier samen.
Met de rijke cultuur van Turkije binnen handbereik, ligt de Cennetioğlu in een oase van rust.  Meer buitengewone ervaringen en minder toeristen, dat is wat Godiva Sailing en Turkije voor u in petto hebben. Wuivende palmen, een azuurblauwe zee en een helder blauwe lucht…… wat wilt u nog meer tijdens uw zeilvakantie in Turkije?

“Het feit dat iedereen die hier aan boord is geweest, jong en oud, zich meteen prettig voelt en ontspannen is, aan het einde van de week met weemoed huiswaarts keert, is voor ons het grootste compliment. Ruim 70% van de gasten boekt opnieuw een reis bij Godiva Sailing Cruises”

Godiva Sailing Cruises

Deze zeildroom is te vinden op onze boot, de Cennetioğlu, in Turkije: een top-belevenis! Dit is eigenlijk niet uit te leggen, dit moet je zelf zien, ervaren en ondergaan: het gelukzalige gevoel van echt gastvrij ontvangen worden en buiten te zijn, gun u zelf deze kans om mee te genieten!

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.