Main navigation

Een unieke zeilvakantie!

Een zeilcruise met Godiva Sailing is dé manier om te onthaasten, vanaf de eerste stap aan boord blijft alle drukte achter je.

Degene die reeds een zeilcruise met Kapitein Birol en zijn bemanning meegemaakt hebben, weten uit ervaring wat gastvrijheid hier betekent en hoe ’t wordt ingevuld! Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht & service, voorafgaand en tijdens de reis, iedere week is uniek. Wanneer u als groep boekt, kunnen we nog beter een reis op maat samenstellen, bijv. uw eigen route samenstellen & locaties waar de boot aanlegt, andere wijnen kiezen. Bij ons is uitzondering de regel.

“Je krijgt hier een Rick Felderhof-gevoel van thuiskomen”

Godiva Sailing Cruises

We bezitten een van de mooiste boutique style houten zeilschepen van de Egeïsche kust waarmee daadwerkelijk gezeild wordt, de Cennetioğlu. De ruime boot die u op de foto’s ziet, is de boot waarmee u echt uit vaart, “what you see is what you get!” De bemanning is opgeleid om te zeilen en worden hier voortdurend in getraind. Vanaf het moment dat het schip de haven verlaat is het tijd voor ontspanning en zorgeloos genieten, uw vakantie is begonnen en de zeilen worden gehesen.

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en om door de foto’s heen te bladeren.

 

Ook de culinaire hoogstandjes van de kok zullen u verassen als in een sterrenrestaurant! Een “culinaire reis” zou een goede benaming voor een week zeilcruise kunnen zijn. Naast het al uitgebreide ontbijt, zijn lunch en diner veelzijdig en worden warm geserveerd, met vlees e/o vis. Het diner start altijd met de uitgebreide variatie van de beroemde Turkse mezzes.

Dagelijks wordt er een verrassend aperitief met hapjes geserveerd. Dieetwensen zijn geen probleem (mits tijdig vooraf gemeld), omdat alles vers bereid wordt. Natuurlijk gaat dit alles vergezeld van heerlijke, luxere wijnen, die we ieder jaar met zorg voor u uitzoeken. Het is ook mogelijk een ander wijnpakket voor u samen te stellen.

Na het diner genieten onder een heldere sterrenhemel met een heerlijk glaasje wijn, op weg naar de volgende adembenemende zonsopkomst. Het kabbelende water wiegt u zachtjes naar een nieuwe dag vol activiteiten.

Extra activiteiten? Veel is mogelijk! Iedere reis wordt zoveel mogelijk ingevuld en aangepast aan uw wensen: snorkelen in kristalhelder water, aan land gaan in een van de leuke kleine haventjes, bezoeken aan een haman, terrasje, winkelen, kapper, golfen, proeven van cultureel erfgoed? Speciale themareizen? Voor de eerstvolgende yoga cruise: klik hier. Veel is mogelijk, laat ons uw wensen weten!

Wilt u dit mee beleven? Er zijn volop foto’s te zien op onze website, klik hier.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.