Main navigation

Luxe zeilvakantie op een houten zeilboot

Bent  u op zoek naar een luxe zeilvakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is gemakkelijk gezegd, onze uitdaging is dat wij u niet zullen teleurstellen! Een luxe zeilvakantie bij Godiva Sailing Cruises: een week op ons klassieke zeilschip bezorgt u nl. het ultieme vakantiegevoel. En de ultieme vakantiekater. Dit is de ervaring van gasten die u zijn voorgegaan, dat zegt toch genoeg?

Een luxe zeilvakantie kan op vele manieren ingevuld worden. Wij varen met één boot, persoonlijke aandacht is een van onze aandachtspunten. U wordt gastvrij ontvangen door onze kapitein, kapitein Birol, een zeer ervaren en alom bekend kapitein in Bodrum en omgeving. Samen met zijn bemanning zal hij u een week lang in de watten leggen met persoonlijke aandacht: de invulling van uw week wordt net als voor iedereen iedere keer opnieuw gedaan: niets is standaard, samen met de gasten stelt de kapitein uw route samen, rekening houdend met uw wensen. (en de wind en het weer natuurlijk.)

"Terwijl kapitein Birol de kaart 's ochtends als een soort Jack Sparrow uitrolt en mij uitlegt welke kant we op gaan varen, is de bemanning al druk bezig met het verse ontbijt."

Stefan A.
Luxe zeilvakantie

De route van de dag wordt besproken en ingevuld.

Het zal u aan niets ontbreken: zes ruime 2-persoons hutten met bij iedere hut een badkamer en-suite, voldoende ruimte om te staan, te slapen, te bewegen, je spullen op te bergen. Met maximaal 12 gasten aan boord van ons zeilschip van 27 meter lengte heeft u méér (bewegings)ruimte dan op de meeste andere boten. Ook voldoende ruimte om u ook bovendeks  terug te trekken, een eigen plekje en rust te vinden. U zeilt dagelijks langs een prachtige kust, die voortdurend verandert, alsof er film voor u wordt afgespeeld. De kok tovert de meest heerlijke en altijd verse maaltijden op tafel, een culinaire reis zou een andere benaming voor deze luxe zeilvakantie kunnen zijn. Altijd een heerlijke temperatuur, buiten eten onder een prachtige sterrenhemel aan een prachtig gedekte tafel, aangenaam gezelschap, heerlijke eten en drinken.

Wat wenst u nog meer in uw luxe zeilvakantie? Nog grotere hutten? Daar wordt uw ervaring niet rijker door denken wij. Wij besteden de aandacht op detailniveau, een (extra) goede wijn bij het eten bijvoorbeeld. Of net dat ene bijzondere plekje wat alleen per boot te bereiken is om te gaan dineren.
Nieuwsgierig geworden: vraag hier om meer informatie of om gebeld te worden:

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.