Main navigation

Luxe vakantie Turkije: aan land of op een boot?

Een luxe vakantie Turkije: dat kan op vele manieren ingevuld worden. Aan land: in een hotel, groot of klein, of in een resort. Óf op een boot, een zeilboot, die u over de Egeïsche zee langs de steeds wisselende Turkse kust vaart. Een authentieke zeilboot, die u iedere dag al zeilend ergens anders brengt. Dat laatste kunnen wij u bieden, het is bij ons ook mogelijk om uw luxe vakantie Turkije te combineren: verblijf aan boord van ons zeilschip met verblijf in een hotel, iedere combinatie kunnen wij voor u samenstellen.

Belangrijkste is om te weten wat u verwacht, dat is nl. de enige manier om uw luxe vakantie Turkije zo in te vullen dat hij aan uw wensen voldoet. Daarom werken wij niet met een standaard route of een standaard schema: de kapitein stelt samen met de gasten aan boord de route en de invulling hiervan samen. Natuurlijk rekening houdend met weer en wind. In de voorbereiding is er al volop persoonlijk contact als u dat wenst, de planning van uw vlucht, transfers naar hotel of boot en het verdere vervolg van uw reis. Of terug naar de luchthaven. Alles is mogelijk.

luxe vakantie turkije

Aan boord gekomen zult u gastvrij  ontvangen worden door de kapitein en zijn bemanning. Uw hut wordt gewezen, u bagage is al aan boord gebracht door de bemanning. U vaart uit met een heerlijk drankje in uw handen. Uw lunch of diner wordt geserveerd en het ultieme vakantiegevoel is dan al lang aanwezig. En de ultieme ontspanning. De kok is iedere weer bezig om de meest heerlijke en verrassende maaltijden te bereiden, welke worden geserveerd aan een iedere keer weer verrassend gedekte tafel. Uw luxe vakantie Turkije wordt een culinaire reis langs de Turkse kust. Net als in een hotel maar 1x uitpakken en zonder dat u er moeite voor hoeft te doen, bent u iedere dag weer op een andere plek. Een prachtige privé baai, een mooi klein haventje, een leuke havenplaats, een dorpje met een markt, een groepje heerlijke restaurants aan de kust waar u alleen per boot kunt komen…..
Meer weten: hier vraagt u meer informatie aan.