Main navigation

Last minute zeilen: bij ons een unieke ervaring

Op zoek naar een last minute zeilen – vakantie? Dan kunnen wij u verrassen! Bij Godiva Sailing Cruises bieden wij u een Blue Cruise vakantie en soms ook in de “last minute” vorm: een geheel verzorgde vakantie op ons prachtig houten zeiljacht van 27 meter met 4 man bemanning.

Op onze ruimte boot met zes 2-persoonshutten vaart u dagelijks naar weer een volgende bijzondere plek: een haventje, een baai, een marktje. Vertrek vanaf een van de Griekse eilanden of de Turkse westkust (meestal Bodrum), over de Egeïsche zee naar een vakantie vol bijzondere belevenissen en ervaringen. Zon, zee, lekker eten & drinken, enkel het geluid van de wind in de zeilen, u gaat werkelijk zeilen. Samen met de kapitein de route uitzetten, dagelijkse uitstapjes plannen, met één restrictie: wat binnen de mogelijkheden van de zeilroute haalbaar is. Bij de last minute zeilen aanbiedingen verandert daar niets aan, soms is er nog een laatste hut beschikbaar.

U wordt dagelijks verrast met uitgebreide verse maaltijden, iedere keer weer anders. Lunch en diner wordt altijd met vlees en/of vis geserveerd op een prachtig gedekte tafel; dieetwensen zijn geen enkel probleem omdat alles vers bereid wordt.

Iedere dag is weer anders en bent u op een andere plaats, een relaxte vakantie met veel verschillende ervaringen en herinneringen om mee naar huis te nemen. In deze omgeving wordt u omringd met een prachtige, dagelijks wisselende omgeving, prettige temperaturen (niet té warm) en het is zelfs mogelijk om buiten onder de sterrenhemel te slapen. De hutten zijn royaal, ook geschikt voor de langere gasten zoals uit Noord-Europa en bij iedere hut is een eigen badkamer met douche cabine, wastafel en toilet.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor de last minute zeilen aanbiedingen van dit moment.

Reserveren is mogelijk zowel per hut als ook de gehele boot voor uw eigen gezelschap van vrienden, familie etc.. Een unieke gelegenheid om een feestelijke gebeurtenis samen te vieren, zoals (25-jarig) huwelijk, 50ste verjaardag, jubileum, etc.