Main navigation

Last minute Turkije: een nieuwe ervaring!

Bent u op zoek naar een last minute Turkije? Laat u verrassen en lees verder. Wij kunnen u een bijzondere manier van vakantie laten ervaren. Ook als last minute Turkije voor een aantrekkelijke prijs. Mogelijk denkt u hierbij aan (grote) hotels en all-inclusive. Wij bieden iets heel anders: een geheel verzorgde zeilcruise over de Egeïsche zee in combinatie met de bekende Turkse gastvrijheid. Negen van de tien Nederlanders kennen deze vorm van vakantievieren niet, als ze dit eenmaal ervaren hebben behoort het tot een van de “meest unieke vakanties”.

U vaart op ons prachtige houten zeiljacht dagelijks naar de volgende baai of haven, iedere keer weer unieke plekjes ontdekken, weinig massa toerisme. De route wordt door de kapitein samengesteld in overleg met de gasten, geen vaste routes. Met 4 man bemanning aan boord is alles op en top verzorgd: ruime hutten die dagelijkse worden schoongemaakt, een kok die de heerlijkste gerechten op tafel tovert inclusief de welbekende Turkse mezzes. Vis, echt vers gevangen en direct op uw bord, heerlijk! Iedere dag zeilen: de ultieme manier van ontspannen, ook als last minute Turkije binnen handbereik.

Een unieke vakantie, die 90% van de Nederlanders niet kent.
Eenmaal aan boord geweest, komen de meeste gasten binnen 1-2 jaar weer terug!

Onze boot is ruim van opzet: royale 2-persoons hutten (met bedden waar je met 1,90-2 meter lengte in past) en bij iedere hut een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Voldoende kastruimte om je spullen op te bergen en zelfs te hangen. Omdat je met maximaal 10-12 mensen aan boord bent, is er ook bovendeks veel ruimte, ook als u ervan houdt de rust op te zoeken. De boot is heel solide gebouwd en dat samen met onze zeer ervaren kapitein maakt het een comfortabele reis, waar u niet bang hoeft te zijn voor zeeziekte.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor de actuele aanbiedingen: kijk hier.

Het is mogelijk om een 2-persoons hut te reserveren, u verblijft dan op de boot in een samengesteld gezelschap. Waarschijnlijk met gasten die al eerder aan boord zijn geweest, met zijn allen “op zoek” naar een unieke, heerlijke en relaxte vakantie-ervaring.
Of reserveer de boot als privé boot, samen met je eigen gezelschap van vrienden of familie? Ook als u met minder mensen bent is dat mogelijk en een fantastische manier om samen een weekje er echt uit te zijn; een week aan boord biedt voor ieder wat wils, voor alle leeftijden.

U kunt ook direct contact met ons opnemen of een offerte vragen: klik hier.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.