Main navigation

Sailing met Godiva Sailing Cruises: uniek in zeilcruises!

Godiva Sailing Cruises: een blue cruise op een heerlijke zeilboot en dan geheel verzorgd! Sailing: al zeilend langs de Turkse (en Griekse) kust vaart u over een prachtig heldere blauwe zee langs en naar de mooiste plekjes. Als een film trekt deze kust als een film aan u voorbij, een steeds weer wisselend decor; het liedje van Cristopher Cross “Sailing” in uw hoofd. De zon maakt het samen met het briesje tot een zeer aangenaam klimaat. Zelfs in de zomer is het op de Egeïsche zee aangenaam toeven, temperaturen zijn hier totaal anders dan aan de zuidkust van Turkije. De kapitein met zijn bemanning zeilen zo vaak als mogelijk (zoals het weer het toe laat). Bent u een zeiler, dan is het leuk om mee te helpen; bent u geen zeiler dan geniet u op andere manieren.

"80% van de Nederlanders weet niet dat deze manier van vakantievieren bestaat!"

Godiva Sailing Cruises

Wat maakt ons dan zo uniek in de wereld van sailing cruises? Godiva Sailing Cruises heeft 1 boot in eigen bezit en iedere week wordt naar de wensen van de gasten aan boord georganiseerd. Geen standaard planning, geen standaard route. Het is UW vakantie en het zijn UW wensen hoe een sailing cruise er uit zou moeten zien. Of u nu met uw eigen groep gasten aan boord komt (familie, vrienden) of u reserveert 1 of 2 hutten: de kapitein luistert naar uw wensen en maakt daar een reisplan van waar zoveel mogelijk in verwerkt wordt. En het is niet nodig dat u met zijn allen aan boord hetzelfde plan heeft: als de boot voor anker gaat, kunt u bijvoorbeeld met een aantal mensen aan boord blijven om te zwemmen, lezen etc en anderen gaan (bijv. met het kleine bootje) aan land om daar te wandelen, een marktje te bezoeken, een terrasje of de kapper bijvoorbeeld. De boot is met ruim 27 meter en 6 hutten aan boord ruimer ingedeeld dan de meeste ander boten: grotere hutten (langere bedden), bij iedere hut een eigen badkamer, bovendeks voldoende ruimte om je terug te trekken.Godiva Sailing Cruises

En dan het eten! De kok is iedere dag bezig om met verse ingrediënten de meest heerlijke maaltijden volgens de Turkse keuken op tafel te toveren, inclusief een uitgebreide variatie aan meezes.
Vergezeld van heerlijke wijnen, Turkse wijnen die wij iedere jaar weer met zorg voor u (en voor onszelf) uitkiezen. Een culinaire reis zou u deze reis met Godiva Sailing Cruises ook kunnen noemen. Het zeilen: wij zijn een van de weinigen die ook werkelijk zeilen, iedere dag als het kan. Daarom hebben we een bemanning van 4 personen aan boord.
En pas als u eenmaal te gast bent geweest bij ons, weet u werkelijk wat we bedoelen met een unieke ervaring bij Godiva Sailing Cruises. Ervaar het!
Nieuwsgierig geworden? klik hier om meer te lezen over onze boot.

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.