Main navigation

Gezichten achter Godiva Sailing

2 Limburgse dames en 1 Turkse kapitein: Monique, Carla & Birol vormen samen Godiva Sailing Cruises – een Turks/Nederlands bedrijf.

Godiva Sailing Cruises is in 2009 opgericht door Monique Cramers en kapitein Birol Samli (voorheen kapitein van Tussock Cruising en Ventus Sailing). In 2010-2011 is het team uitgebreid met Carla en samen hebben ze het prachtige zeilschip de Cennetioğlu gekocht. Een uniek & bevlogen team was geboren!

Samen vormen we een goed team: professioneel advies zonder de sfeer en de gastvrijheid uit het oog te verliezen. Meedenken met iedere aanstaande reiziger of reizigersgroep. Zowel in de voorbereiding van uw reis als aan boord willen we u een service bieden die ongekend ver gaat. Dit wordt gevormd door de natuurlijke gastvrijheid die zo bekend is in Turkije in combinatie met de Limburgse manier om te genieten van het leven. Wij zijn uitgegroeid tot een onderscheidend bedrijf dat luxere zeilcruises op maat verzorgt op een boot die dit allemaal mogelijk maakt.

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en om door de foto’s heen te bladeren.

"80% van de Nederlanders weet niet dat deze manier van vakantievieren bestaat!"

Godiva Sailing Cruises

Wij willen iedereen deelgenoot maken van de unieke ervaringen met een zeilcruise op onze boot Cennetioğlu. Iedere week wordt apart georganiseerd, niets is standaard. Kapitein Birol & zijn crew verstaan de kunst om bij iedere groep aan boord te begrijpen wat men nodig heeft voor een geweldige vakantie! De gastvrijheid uit zich ook in een luxere verzorging aan boord, ruimere hutten, complete badkamer met douchecabine etc., gevarieerde & uitgebreide vers bereide maaltijden, luxere wijnen. Het zal u aan niets ontbreken! Gastvrijheid met een grote G!

En de prijs? Die is heel betaalbaar! Klik hier voor het aanvragen van een offerte

Bel ons terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.