Main navigation

Cruise Turkije: bent u ook zo benieuwd?

Bent u op zoek naar een Cruise Turkije? Dat kunnen wij u bieden! “Wij” zijn Godiva Sailing Cruises (lees hier meer) en organiseren wekelijks een prachtige zeilcruise op ons authentiek houten zeiljacht van 27 meter lang. Dus een compacte cruise Turkije.
U zeilt overdag langs de Turkse en Griekse kust, gaat van boord waar U dit wenst. U ziet een prachtige kustlijn langs u voorbij trekken, met de wind in de zeilen, de zon aan de hemel en een heerlijk drankje in uw handen. Rustig liggend in een van de vele lounge kussens of op het zonnedek. Deze cruise Turkije is volledig verzorgd met uitgebreide, verse maaltijden, heerlijke wijnen en drankjes, aperitief, hapje tussendoor. Iedere dag passeert u een leuke haven, mooie natuur, een pittoresk plaatsje of marktje. Of u gaat lekker zwemmen of lezen wanneer de anderen van boord gaan. Het is UW vakantie op deze cruise Turkije!
Iedere week wordt de route ingevuld door de kapitein samen met de gasten aan boord, rekening houdend met weer en wind en de wensen.

cruise turkije

Onze boot heeft zes 2-persoonshutten met bij iedere hut een badkamer en-suite en voldoende opbergruimte in uw hut en in uw badkamer. U kunt altijd naar buiten kijken. Dit is dus een andere versie van een cruise dan op een grote massale cruise waarbij u ’s nachts vaart. Een zwembad aan boord is niet nodig: wij leggen aan in de meest bijzonder (privé) baaien, waarbij u een prachtig privé zwembad om u heen heeft: altijd helder water, de bodem in zicht. Lees meer hierover, klik hier.

Wij zelf, en al onze (vaste!) gasten vinden deze manier van Cruise Turkije heerlijk. Uniek en individueel, zeer gastvrij ontvangen. U boekt deze cruise Turkije op onze boot met uw eigen gezelschap door de boot te reserveren als privé boot of u boekt per hut. Eten: (di)eetwensen zijn geen enkel probleem: alles wordt vers bereid en u zult iedere dag weer verrast worden. Vluchten zijn mogelijk vanaf vele luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Transfer van en naar de luchthaven? Kan geregeld worden. Uw verblijf aan boord van onze boot tijdens deze cruise Turkije combineren met verblijf aan land in een hotel? Dat kan! Groot, klein, in het centrum, afgelegen, Bodrum of Istanbul: wij kunnen alles voor u (laten) regelen. Uw reis wordt door ons samen met U samengesteld.