Main navigation

Blue Cruise: gun u zelf deze unieke ervaring!

Blue Cruise: een concept dat jaren geleden in Turkije bedacht is. En ondertussen verfijnd is. Je verblijft op een authentiek houten zeilschip en vaart daarmee langs de Turkse zuidwest kust. Vele unieke plekjes om te ontdekken, je legt aan in een privé baai en zwemt door helderblauw water (“blue”) naar het strandje. Ondertussen bereidt de kok de heerlijkste maaltijden aan boord en serveert deze even later op de prachtig gedekte tafel op het achterdek. De verse vis die vannacht gevangen is. Het fruit dat 2 dagen geleden nog aan de bomen hing. Tomaten die zo rond en zo rood zijn als tomaten horen te zijn. Vijgen die zoet zijn….. Genieten met een grote G!

blue cruise

Blue Cruise is ook zeilen! En dat wordt wel eens vergeten, maar niet bij ons. Zeilen is een onlosmakelijk onderdeel van Godiva Sailing Cruises, u zeilt iedere dag (mits het weer dit toelaat natuurlijk). Al zeilend naar de volgende prachtige baai of pittoresk haventje, u gaat aan land op plaatsen waar weinig toeristen komen. Aan het einde van de week arriveert u weer in de haven van Bodrum (meestal) of de haven van Göcek, Marmaris of Fethiye, met een koffer vol prachtige ervaringen en herinneringen: dat is UW blue cruise!

Wij werken niet met een standaard planning: uw route wordt door de kapitein samen met de gasten ingevuld. U verblijft op de boot met uw eigen gezelschap, of u reserveert per hut. Lees hier meer over deze mogelijkheden van verblijf aan boord van onze boot.
U kiest zelf vanaf welke luchthaven u wenst te vertrekken, op welk tijdstip en op welke dag. Wij kunnen u behulpzaam zijn met het maken van uw reisschema en desgewenst met het boeken van de vluchten. Ook kunnen wij een privé transfer van de luchthaven naar de boot organiseren. Of naar het hotel, als u voorafgaand aan uw Blue Cruise in een hotel zou wensen te verblijven. Of aansluitend. Of beiden. Er zijn vele, vele type hotels in de omgeving van de haven, die we per dag voor u kunnen laten boeken. Dus geen vast aantal dagen of zo. Meer weten? Lees hier voor meer informatie over de extra’s bij uw blue cruise met Godiva Sailing Cruises.