Main navigation

Blue Cruise Bodrum met Godiva Sailing Cruises

Waarom een Blue Cruise Bodrum ? Omdat dit een unieke manier van genieten is! Met ons prachtig houten zeiljacht van 27 meter lang vaart u vanaf de zuidwest kust van Turkije een week lang over een prachtig blauwe Egeïsche zee. U “cruist” van de ene prachtige haven naar de volgende privé baai en naar weer een bijzondere plaats: een steeds weer veranderende kust, zoveel te zien! De zee is rustig, helder en heerlijk van temperatuur. U verblijft op een van de mooiste authentieke zeiljachten, gebouwd in Bodrum, met als thuisbasis Bodrum. Met een Blue Cruise Bodrum ervaart u een vakantie die niet vergelijkbaar is met een andere vakantie. Vele indrukken en prachtige herinneringen neemt u mee naar huis.

Wij varen al met deze geweldige boot sinds 2010 en zijn sinds 2011-2012 de trotse eigenaren hiervan (lees hier meer over wie wij zijn). Dit is de boot waarmee wij wekelijks uitvaren voor een volgende Blue Cruise Bodrum en waar ú ook werkelijk mee uitvaart, geen verrassingen, geen andere boten. Meestal vertrekken we vanaf de haven van Bodrum, een aantal keren per jaar vanaf een andere haven aan de Turkse zuid-west kust. Heeft u wensen: laat dit weten en wij proberen daar rekening mee te houden.

Blue Cruise Bodrum Cennetioglu

Blue Cruise Bodrum met Godiva Saling Cruises

Het unieke van onze Blue Cruise Bodrum is dat wij iedere week opnieuw als unieke reis organiseren. Komt u met uw eigen gezelschap (privé charter), dan is het mogelijk om al in de voorbereidingen naar uw wensen en voorkeuren te kijken. Verblijft u tijdens een week met hutreserveringen, dan zal de reis samengesteld worden als iedereen aan boord is.
Wij werken niet met vaste routes of programma’s; de kapitein stelt samen met u een route samen, rekening houdend met uw wensen en natuurlijk met weer en wind. De invulling van de route wordt per groep samengesteld: haventje, markt, lokale activiteiten, bezichtigingen, terras, wat u  maar wilt. Of aan boord blijven en genieten van de ultieme rust als de boot in een privé baai voor anker is gegaan.

Tijdens uw verblijf aan boord is met onze Blue Cruise Bodrum alles voorzien: voldoende bemanning, werkelijk zeilen, ruime hutten, rust en ontspanning, heerlijk eten en drinken: Genieten met een grote G!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.