Main navigation

5 sterren hotel Turkije: dat kunnen wij u ook bieden

Zoekt u een heerlijke vakantie in een 5 sterren hotel Turkije? Dat kunnen wij u ook bieden en wel op het water. Als u een vakantie zoekt waarbij u iedere dag hetzelfde ziet, beleeft en ervaart: dan bent u bij ons NIET aan het goede adres. Bij een verblijf op ons prachtige zeiljacht heeft u voor een zeer betaalbare prijs een unieke vakantie op het water. U vaart en zeilt overdag van de ene mooi plek naar de volgende haven of privé baai. Zodra u voor anker gaat, kunt u gaan zwemmen in uw eigen “privé” zwembad om de boot. De intens blauwe, altijd heldere en rustige zee is heerlijk om in te zwemmen, iedere keer weer een ander uitzicht. En toch hoeft u maar 1x uw koffer uit te pakken; iedere dag is weer anders.

Wij zijn trots (lees meer over: wie zijn wij?) op onze boot die we in 2011-2012 gekocht hebben en waarmee we al sinds 2010 deze zeilcruises maken, een prachtig authentiek houten zeiljacht, een gulet-ketch. Deze boot is 27 meter lang en biedt met 6 hutten royaal ruimte aan maximaal 12 gasten aan boord, een ruime boot met voldoende privacy.

5 sterren hotel turkije

Met de zeilen open ervaart u Turkije op een bijzondere manier

Deze boot kunt u reserveren als privé boot voor uw eigen gezelschap, of u boekt per hut (ruime 2-persoonshutten met een eigen badkamer en-suite). U verblijft al op onze boot vanaf € 850,- per persoon per week all inclusieve. De vlucht kiest u zelf, luchthavens in Nederland, Duitsland en België vliegen dagelijks naar de kustplaatsen waarvandaan onze boot vertrekt. (meestal Bodrum). Wij kunnen deze vluchten voor u (laten) boeken, u mag dit natuurlijk ook zelf reserveren. Transfers van de luchthaven naar uw hotel of de boot zijn ook bij ons te boeken.

Ook is het mogelijk uw verblijf aan boord te combineren met het verblijf aan land in een 5 sterren hotel Turkije bijvoorbeeld. Wij kunnen u van tips voorzien.

Meer informatie? Vul bijgaand formulier in en wij antwoorden u binnen 24 uur.